DİYARBAKIR / ÇINAR - Başaklı İmam Hatip Ortaokulu

Başaklı İmam Hatip Ortaokulu

Adres
BAŞAKLI MAH. BAŞAKLI KÜME EVLERİ BAŞAKLI ORTAOKULU BLOK NO 33 ÇINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kaliteyi harekete geçirici ivmesini kullanarak; çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, ülke yönetiminde söz sahibi olacak aydın, dinamik ve Atatürkçü Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmak.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, barışçı düşünen araştıran, sorgulayan, çözümler ortaya koyan, güzellikleri paylaşmasını bilen, milli birlik ve bütünlük içinde bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılan bireyler yetiştirerek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmayı sağlamaktır.
08:30 ile 15:10 arası
Ulaşım
Başaklı Köyü Bismil-Batman yolu üzerinde kurulduğu için köye ulaşım oldukça kolaydır. Öğretmen servisi vardır.Öğretmenler Diyarbakır merkezden gidiş-geliş yapmaktadır.
okulumuzda servis mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Diyarbakır ili Çınar ilçesine bağlı Başaklı Köyü Diyarbakır ilinin güneyinde yer almaktadır.Yerleşim yeri Dicle Nehri´nin kıyısında olup ova biçiminde geniş, düz ve sulak araziye sahiptir.
Çınar ilçesine 20 km, Diyarbakır il merkezine ise 35 km uzaklıktadır.