DİYARBAKIR / ÇINAR - Başaklı İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Düzenlenen Çeşitli Etkinlik ve yarışmalarla Kutlandı.

Mrt

Atasözleri ve Deyimleri Materyaller üzerinde göstererek Sergi Çalışması Yapıldı. Bu serginin yapımında kıymetli emekleri için Türkçe Öğretmenimiz Pervin ANLAYAN hocamıza ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Düşmanda imkân vardı, Mehmetçikte iman. İşte buydu, Çanakkale'yi geçilmez kılan..." Canını vatana siper etmiş, cesaretiyle destan yazmış tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz...

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu Deyimler ve Atasözü Etkinliğimiz Türkçe öğretmenimiz Pervin ANLAYAN a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Başaklı İmam Hatip Ortaokulu 1.Dönem 1.Ortak Sınav Tarihleri

Mrt

Öğrencilerimizin teneffüslerde, öğle arasında oyun oynayabilmeleri için   için okul koridorlarına, kütüphaneye ve bekleme kısmına mangala, satranç vb. oyunlar yerleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimizin Çevre bilincinin artması ve doğaya karşı daha duyarlı olmasını sağlamak amacıyla Kalite Takip Sistemi kapsamında Okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda ağaçlandırma çalışması yapılmıştır.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimize DKAB öğretmeni Hamza ARIK tarafından seminerler düzenlendi.

Mrt

LGS yaklaşırken tüm 8. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Mrt

KTS faaliyetleri kapsamında  okulumuz öğretmenlerine yönelik "Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması" konulu çalışması  Bilişim Öğretmenimiz Erdem HARMAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Haftanın Ayet ve Hadis Panosunu Oluşturarak. Her Hafta farklı  Bir Ayet ve Hadisi Panoda Sergiliyip Kıymetlı Öğrencilerimizin İstifadesine Sunuyoruz.bu proje sayesinde her hafta öğrencilerimizin bir ayet ve hadise dikkatleri çekilmekte hem de hafta boyunca aynı ayet ve hadisin okunması kalıcılığı sağlamaktadır.